Giv energien videre

Flere og flere danskere og virksomheder strømmer til fibernettet og får dermed adgang til de hurtigste hastigheder på bredbåndsmarkedet. Det viser den helt nye telestatistik, som Erhvervsstyrelsen har offentliggjort i dag.

Danmark har de højeste skatter og afgifter på strømmen i hele Europa. ”Hul i hovedet”, mener Dansk Energi, når el er den direkte vej til mere grøn omstilling.

Både valgdag og Energiens Topmøde den 18. juni 2015 engagerer og skaber rum for politisk debat. I år falder begge dage sammen, og Dansk Energi vil derfor få valgdagen og topmødet til at forenes i festlige rammer. Det giver plads til, at vores engagerede medlemmer også kan passe deres politiske forpligtelser.

Danskerne er nu afhængige af import af strøm hver eneste uge – også i løbet af sommeren. Det er en naturlig udvikling, men ikke uden problemer, påpeger Dansk Energi.

Fredag den 29. maj tager Vestforsyning i Holstebro hul på valgkampen, når de er værter for det første store energipolitiske vælgermøde, siden valget blev udskrevet.