Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2016

Mette Frederiksen åbner Energiens Topmøde

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, står for åbningstalen når Dansk Energi byder velkommen til Energiens Topmøde den 9. juni 2016 i København.

Mette Frederiksen og Bosco Astarloa, der er chef for energiteknologi i World Economic Forum, er blandt hovedtalerne til Energiens Topmøde i år. Det står nu klart, efter at det endelige program for topmødet er faldet på plads. 

Dermed er der lagt op til en af årets største begivenheder, når Dansk Energi slår dørene op til Energiens Topmøde 2016.

Dansk Energi tog i efteråret 2015 initiativet til projektet ”Giv Energien Videre”, hvor energibranchen formulerer sit input til fremtidens energipolitik i form af en række udfordringer og anbefalinger. Disse anbefalinger vil Dansk Energis administrerende direktør, Lars Aagaard, overrække til energiens minister, Lars Christian Lilleholt, der også deltager på topmødet.

Deltagerne kan desuden blive klogere på, hvad energibranchen byder på inden for teknologisk udvikling, det politiske miljø og fremtidens forretning. Hertil er inviteret danske og internationale profiler inden for blandt andet digital udvikling, forbrugerforhold og regulering.

Topmødet afholdes i år i nye inspirerende omgivelser i Lokomotivværkstedet, hvor De Danske Statsbaner i mere end 100 år har serviceret jernbanens trækheste.