Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2016

Energiens Topmøde 2016 åben for tilmelding

Du kan nu tilmelde dig Dansk Energis årsmøde 2016 torsdag den 9. juni i Lokomotivværkstedet i København. Programmet er ved at tage form og byder vanen tro på spændende oplægsholdere og interessante udstillere.

Tema for hovedsporet er: Giv Energien Videre, og i tre faglige spor er der fokus på følgende helt aktuelle emner: Går energien it-amok?, Skal ejerskabet adskilles – ja eller nej? Og Skal vi spare på den vedvarende energi?

Dansk Energi har på en række af dialogmøder i 1. halvår 2016 givet debatstafetten videre til politikere, kunder, myndigheder, organisationer og mange andre med målet om at skabe en energipolitik, der gavner kunderne, samfundet, energiselskaber og skaber dansk velfærd. Det vil munde ud i en række anbefalinger, som Dansk Energi vil overrække til energi-, forsynings- og klimaministeren på Energiens Topmøde 2016.

Vi kan allerede nu præsentere to af oplægsholderne i hovedsporet: Vince T. van Son, direktør i facebook for Global Data Center Energy, der vil gøre os klogere på Facebooks indtræden i energisektoren, og Lars Christian Lilleholt, energi-, forsynings-, og klimaminister, der vil fortælle om, hvordan regeringen fremadrettet vil sørge for at give energien videre.
 
Programmet bliver løbende opdateret, efterhånden som flere spændende oplægsholdere i hovedsporet og de tre faglige spor bliver bekræftet.