Giv energien videre

Kampagnen ”Bredbånd til din virksomhed”, som sætter fokus på, hvad små virksomheder selv kan gøre for at få adgang til hurtigere bredbånd er i dag blevet lanceret af Energistyrelsen.

Dansk digitalisering skal helt op i gear, hvis det store potentiale for digital vækst i Danmark skal realiseres. Med dette hovedbudskab har erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen, i dag lanceret en ny redegørelse for Danmarks digitale vækst. Dansk Energi er helt enig i regeringens nedslagspunkter om den svage digitalisering af små og mellemstore virksomheder og den store mangel på IT-specialister.

Der er betydelige gevinster ved at finde en smartere måde at finansiere den grønne omstilling på, end vi gør i dag, hvor vi betaler over elregningen. Det skriver Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi i Altinget i dag, i et debatindlæg.

Nye regler på elmarkedet gør det sværere at skræddersy gode tilbud til erhvervskunder i Danmark. Det mener Dansk Energi, der nu vil tage kontakt til myndighederne i sagen om NemID. Målet er at finde en løsning, der ikke står i vejen for den frie og lige konkurrence på elmarkedet, som først og fremmest skal komme kunderne til gavn.

Der er støtte til regeringens forslag om at fjerne PSO-afgiften i den netop udgivne vismandsrapport.