Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2016

Programmet til Energiens Topmøde er klar

Nu foreligger det endelige program til Energiens Topmøde 2016. Kom og deltag i debatten til årets energipolitiske højdepunkt, når Dansk Energi samler hele den danske energisektor 9. juni i Lokomotivværkstedet, København.

Med deltagelse af blandt andre energiens minister, Lars Christian Lilleholt, socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen og højstående repræsentanter fra World Economic Forum og Facebook, er der lagt op til en komprimeret og indsigtsgivende dag i energiens tegn. 

Blandt programmets højdepunkter er:

  • Overrækkelse af anbefalingerne fra Giv Energien Videre til energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt. Her vil Dansk Energis administrerende direktør Lars Aagaard uddybe konklusionerne fra den fortløbende dialogproces, som Dansk Energi fra efteråret 2015 har inviteret hele den danske energisektor til at deltage i.
  • Keynote-talere fra World Economic Forum og Facebook, der vil belyse de internationale trends inden for digitalisering af energien og store virksomheders fokus på vedvarende energi.
  • HKH Kronprins Frederik, der igen i år vil overrække ELFORSK-prisen til et dansk energiprojekt, som udmærker sig for sin nytænkning og evne til at omsætte innovativ forskning og udvikling til faktiske resultater og skaber værdi i samfundet.
  • Faglige spor om fremtidens ejerskab, om digitalisering af energisektoren og om fornuftig brug af den vedvarende energi, der giver ny indsigt i den seneste viden.

På dagen vil være rig mulighed for at netværke og møde gamle og nye kollegaer og samarbejdspartnere, ligesom en bred vifte af udstillere vil fremvise det seneste inden for energiteknologi, energigadgets og energiprodukter.