Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2015

Bliv udstiller på Energiens Topmøde 2016

På Energiens Topmøde får du chancen for at synliggøre netop din virksomhed over for centrale aktører i den danske energisektor. Det er en unik mulighed for at få et indblik i sektoren og tage bestik af, hvad fremtiden bringer.

- Energiens Topmøde er stedet, hvor vi på én dag møder en lang række ledende personer fra branchen - kunder, kommende kunder såvel som samarbejdspartnere. Det er også stedet, hvor vi får udsigt til branchens horisont i et strategisk perspektiv og et sneakpeek på den virkelighed, vi bevæger os hen imod. Derfor har vi stor fornøjelse ud af at deltage i Energiens Topmøde hvert år, fortæller Tim Janum, salgschef, Sonlinc.

Energiens Topmøde 2016 handler om, hvordan vi giver energien videre, og Dansk Energi vil på topmødet overrække en række anbefalinger til energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Chr. Lilleholt. Åbningstalen bliver holdt af Mette Frederiksen, formand for Socialdemokraterne. Endvidere vil Bosco Astarloa, Head of Energy Technologies Industry i World Economic Forum, sætte fokus på, hvordan elektrificering vil ændre energisektoren, og Vince van Son, Director of Global Data Center Energy i Facebook, fortæller om Facebook som ny international aktør på energiområdet.

Dansk Energi lægger op til debat og diskussion: Skal vi spare på den vedvarende energi? Skal ejerskab af energiselskaber adskilles? Og hvordan får energisektoren gevinst af digitalisering?

- Energiens Topmøde er ÅRETS begivenhed for sektoren – altid med en aktuel agenda og et stærkt felt af interessante indlægsholdere. Et godt sted at møde stort set alle aktører i den danske energi branche, siger Jesper Kaysen, direktør, CGI Denmark.

Som udstiller er du med til at sætte dit præg på dagen og har mulighed for at møde de mennesker, der gør dig klogere på nye forretningsområder i branchen.