Giv energien videre

’Eksorbitante afgifter på elbusser’ er en udfordring for Københavns Kommune, hvor en samlet Borgerrepræsentation fremover vil kræve CO2-neutrale busser. Det siger overborgmester Frank Jensen, der opfordrer Folketinget til at tage sig sammen.

Verdens mest solgte elbil, Nissan LEAF, skal demonstrere Vehicle-to-Grid-teknologi (V2G) på en af verdens største bilmesser.

Et nyt multienergianlæg i Billund har sat Danmark på landkortet. Men det ville kunne endnu mere, hvis det ikke var for silotænkning i energilovgivningen. Regeringens nye forsyningsstrategi bør være afsæt til at rive væggene i siloerne ned mellem energiarterne for at skabe nye løsninger, opfordrer Branchefællesskab for Intelligent Energi.

Energi.dk drog på tur med en af Københavns nye elbusser. Kom med på rejsen og hør, hvordan passagerne har taget imod busserne med antenner på taget.

Hvis du vil være med, når ledende erhvervsrepræsentanter, eksperter og politikere debatterer hvordan energi- og erhvervspolitik kan gå hånd i hånd, skal du sikre dig en plads på Energipolitisk Konference nu. Der er kun få pladser tilbage til konferencen, der finder sted 6. oktober.