Giv energien videre

NRGi Net er i fuld gang med at etablere avanceret strømforsyning til Danmarks største hospitalsbyggeri. Alle centrale komponenter bliver doblet op, for det er et spørgsmål om liv eller død, hvis Det Nye Universitetshospital i Aarhus bliver ramt af blackout.

Copenhagen International School i Nordhavn producerer elektricitet fra solceller, der alt efter lys, vejr og vinkler veksler i nuancer af blågrøn.

Lettelser i topskatten er ikke længere et emne i det skatteudspil, regeringen snart kommer med. Dansk Energi opfordrer til, at elafgiften i stedet kommer i fokus, da det både vil gavne den enkelte families økonomi og samfundsøkonomien.

SF's partiformand går ind til efterårets forhandlinger om et nyt energiforlig med krav om, at det hidtidige tempo i omstillingen til vedvarende energi fastholdes, hvilket vil give et mål på 60 procent VE i 2030.

De danske elselskaber er centrum for en bred debat om kundeeje og investeringer disse dage, efter Jyllands-Posten i begyndelsen af august bragte en artikelserie. Dagens Energi stiller fire skarpe spørgsmål om elselskabernes investeringer.