Magasinet Energi

Magasinet Energi afløser i 2017 Nyhedsbladet ENERGI. Det nye magasin fokuserer på elsektorens udvikling og vilkår og formidler branchehistorier fra ind- og udland i et nyt indbydende layout.

Magasinet Energi udkommer fire gange om året – første gang den 16.-17. marts – og fokuserer som hidtil på elsektorens udvikling og vilkår og på historier fra branchen i både ind- og udland. Alt sammen formidlet i et nyt indbydende layout og i tilgængelig form - også for ikke-teknikere.

Hver gang præsenterer vi et brancherelevant tema, der i første nummer bliver værdigrundlaget i den hovedsageligt forbrugerejede elsektor. Der er også faste interviews med spændende profiler fra energiens verden, reportager fra nye projekter samt indspark til energipolitiske problemstillinger med konsekvenser for private borgere og virksomheder rundt om i landet.

Med de færre udgivelser end hidtil sænkes prisen på et årsabonnement til 595 kr., ligesom der fortsat er mængderabat til virksomheder med mere end 25 abonnementer. Udover det trykte magasin får du også adgang til en elektronisk version af magasinet på www.danskenergi.dk.

Magasinet Energi trykkes i et sædvanligt oplag på 3.500, men omdeles i juni til alle Børsens cirka 50.000 abonnenter.