Magasinet Energi

Magasinet Energi har i år afløst Nyhedsbladet ENERGI og fokuserer på elsektorens udvikling og vilkår i et nyt og indbydende layout.

Magasinet Energi nummer 2/2017 er udkommet og byder blandt andet på et tema om strategi & innovation i elkoncerner, et interview med Energistyrelsens topchef Morten Bæk og Dansk Energis drøm om hvordan fremtidens energipolitik kan skabe energi til gode liv for danskerne.

Abonnenter kan læse Magasinet Energi digitalt og har fået tilsendt adgangskode i en email.

Læs Magasinet Energi digitalt

Magasinet Energi udkommer fire gange om året og fokuserer på elsektorens udvikling og vilkår og på historier fra branchen i både ind- og udland. Alt sammen formidlet i et indbydende layout og i tilgængelig form - også for ikke-teknikere.

Hver gang præsenterer vi et brancherelevant tema. Der er også faste interviews med spændende profiler fra energiens verden, reportager fra nye projekter samt indspark til energipolitiske problemstillinger med konsekvenser for private borgere og virksomheder rundt om i landet.

Et årsabonnement på magasinet koster 595 kr., og der er mængderabat til virksomheder med mere end 25 abonnementer. Magasinet Energi trykkes i et sædvanligt oplag på 3.500, men omdeles i juni til alle Børsens cirka 40.000 abonnenter.