Nyhedsbladet Dansk Energi

Nyhedsbladet Dansk Energi bringer levende reportager, aktuelle interviews og visionære analyser om mennesker, teknologi og politik.

Med Nyhedsbladet Dansk Energi får du en informationskilde, der leverer nyheder og baggrund om energibranchen. Emnerne strækker sig fra produktion, handel og distribution over klima til energieffektivitet og forskning & udvikling.

Nyhedsbladet har et godt ry i den brede læserskare, som spænder fra energivirksomheder og studerende til politikere og embedsmænd.

Nyhedsbladet Dansk Energi udkommer 8 gange i 2016. Trykoplaget er typisk på 4.000 eksemplarer.

Nyhedsbladet Dansk Energi gennemfører løbende innovative tiltag, der øger oplaget markant. Eksempelvis udkommer nr. 5 som et indstik i Børsen og trykkes dermed i 60.000 eksemplarer. Nr. 7/2016 udkommer sammen med Ingeniøren.

Nyhedsbladet Dansk Energi læses flittigt på alle landets uddannelsesinstitutioner, og derfor har Dansk Energi et tilbud til alle landets studerende: Som studerende kan du få Nyhedsbladet Dansk Energi tilsendt gratis til din hjemmeadresse i hele din studietid. Foreløbig har over 350 studerende takket ja.

Dansk Energi vil også gerne levere Nyhedsbladet til landets pensionister til en fordelagtig pris, så derfor har du som pensionist mulighed for at tegne abonnement på Nyhedsbladet til halv pris.