Betingelser

Sådan er betingelserne, hvis du ønsker at købe materiale i Dansk Energis butik.

Sådan får du varerne

Ordrer ekspederes hurtigst muligt.

Alle varer sendes med Post Danmark eller fragtmand.

Du kan som regel regne med, at lagervarer vil være fremme 2-4 dage efter din bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i spidsbelastningsperioder.

Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret.

Leveringsområde

Varer der købes i butikken leveres kun i Danmark.

Kontakt trykkeriet ved levering uden for Danmark inklusiv Færøerne og Grønland.

Reklamationsret

Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt på danskenergi.dk. 2 års-perioden løber fra varens levering til dig.

Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte trykkeriet inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

Med trykkeriet aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Returnering af varer (Fortrydelsesret)

Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret af de varer, som du køber hos Dansk Energi. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv porto. Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved leveringen.

Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og returnering af dit tilgodehavende.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

For at handle på danskenergi.dk skal du være indforstået med disse salgs- og leveringsbetingelser. Dansk Energi er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark eller fragtmand. Dansk Energi kan ikke garantere, at danskenergi.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Dansk Energi kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af danskenergi.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc´er og programmer.

Alder

Du skal være mindst 18 år for at købe varer på danskenergi.dk Ved bestilling af varer eller andre tilbud på danskenergi.dk. bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

Registrering og brug af personoplysninger

Dansk Energi indsamler alene dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og lignende oplysninger, når du frivilligt opgiver disse oplysninger. Dansk Energi indsamler kun disse oplysninger for sikre, at du modtager en professionel og korrekt behandling.

Dansk Energis indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger sker i overensstemmelse med Persondataloven og dansk ret i øvrigt. Dansk Energi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Lovvalg og værneting

Enhver tvist om handel på danskenergi.dk og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Relaterede links