Energiens TopmødeEnergiens Topmøde 2017

Energiens Topmøde 2017

Kom og mød dine kolleger og bekendte i energibranchen, når Dansk Energi åbner dørene i Lokomotivværkstedet i København til en spændende dag med fokus på innovation, forretning og forskning i energi.

Dansk Energi byder velkommen til Energiens Topmøde, hvor vi samler energibranchen til debat om politik, forretning og innovation.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder åbningstalen og indleder dagen med at give et indblik i, hvordan energi skaber vækst. Dagen byder på debat om innovation i energipolitik med Lars Christian Lilleholt, energi-, forsynings- og klimaminister, og Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi.

Samuel Leupold, koncerndirektør i DONG Energy, og Anders Runevad, administrerende direktør i Vestas vil debattere, hvordan vi tager vind-teknologien videre til næste niveau.
 
Som noget nyt inviterer Dansk Energi inden for i Bestyrelseslokalet, Laboratoriet og den Politiske Arena, hvor relevante aktører præsenterer og diskuterer balancen mellem forening og forretning i den moderne energivirksomhed, forskning og innovation i energisektoren, samt forhandling af en ny energiaftale.

Ligesom de foregående år leverer Mad Med Omtanke en lækker morgenbuffet, en god og spændende frokostbuffet, kaffe, te, vand og snacks dagen igennem, samt en let anretning til at afslutte en indholdsrig dag.
 
Generalforsamling, møde i EjerForbrugerforum, afskedsreception og middag for medlemmer

Den 7. juni – dagen før topmødet – afholder Dansk Energi generalforsamling kl. 13.00, og kl. 14.00 er der møde i EjerForbrugerforum. Begge afholdes på Hotel Imperial i København. Mødet i EjerForbrugerforum fungerer som optakt til Energiens Topmøde.

Da Poul Arne Nielsen stopper efter mere end 10 år som formand, afholder Dansk Energi afskedsreception i forlængelse af mødet i EjerForbrugerforum på Hotel Imperial.

Dagen afsluttes med middag hos Hansens Gamle Familiehave på Frederiksberg. Dansk Energis medlemmer bestemmer selv, hvor mange deltagere de tilmelder til middagen.

Dansk Energi tilbyder bustransport både den 7. og 8. juni.

Endeligt program for dagen følger.

Overnatning

Dansk Energi har reserveret værelser på Hotel Imperial til overnatning fra den 7. – 8. juni. Du finder et link til reservation af værelser under Book værelser - følg linket eller kontakt Hotel Imperial på 33128000. Værelserne er reserveret indtil den 8. maj.

Tilmeld dig generalforsamling, møde i EjerForbrugerforum, middag og Energiens Topmøde i formularen nedenfor.

Tilmelding

Deltager: