Uddannelse

Dansk Energi udvikler og afholder uddannelser, kurser, temadage og seminarer målrettet energisektoren.

 

31jan

Nettemadag om proaktiv netdrift

Arbejder du med drift og vedligehold, planlægning og udvikling af elnettet, så se her…

Læs mere
 

8feb

ELFAS

På kurset undervises du i de gældende retningslinjer, som følger af Energitilsynets registreringskrav for indberetning af nøgletal på kvalitet i leveringen, samt de registreringskrav, som følger af branchens egne krav i Elselskabernes Fejl- og Afbrudsstatistik, ELFAS. Du bliver tillige undervist i brugen af det webbaserede ELFAS-registreringsprogram, herunder korrekt rapportering, selskabsopsætning og udtræk af data og nøgletal.

Læs mere
 

Intern overvågning

Hvorfor er det vigtigt at være helt opdateret på regler om intern overvågning og funktionel adskillelse som netselskab? Kom på kursus og bliv klogere på reglerne om intern overvågning efter engrosmodellens ikrafttræden.

Læs mere
 

Lovregulering af energivirksomheder

Det årlige energiretsseminar finder sted den 7. og 8. marts 2017 på Hesselet i Nyborg. Seminaret henvender sig til dig, der arbejder professionelt med regulering af energisektoren.

Læs mere
 

El-montør A - grundlæggende teori

Er din el-teoretiske viden god nok til, at du kan udvikle dig som montør i elforsyningen? Kurset er til dig med meget lidt eller ingen teoretisk viden om el-teori og net-opbygning samt til erfarne/faglærte montører, der ønsker en genopfriskning af den grundlæggende teori.

Læs mere