Uddannelse

Dansk Energi udvikler og afholder uddannelser, kurser, temadage og seminarer målrettet energisektoren.

 

E-kursus i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning

Nu kan elforsyningsvirksomhedens nye medarbejder nemt blive undervist i reglerne om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning – og ”gamle” medarbejdere kan få et brush-up. E-learningskurset tager 15-20 minutter at gennemføre, og den ansvarlige i virksomheden får tilsendt status-rapporter, som viser hvilke medarbejdere, der har gennemført kurset.

Læs mere
 

24okt

Projektering af transformerstationer 20-10/0,4 kV

Sådan projekterer du en transformerstation (10-20/0,4 kV)! Supersygehuse, letbaner, metro, elektrificering af jernbaner, nye veje… mange steder i landet er byggeaktiviteten høj, og det kræver sin elforsyning.

Læs mere
 

Styr din entreprise! - Sidste udkald

Kabler i jorden? Nyt kabelskab? Opgradering af en transformerstation? Hvad enten projekterne bliver styret af medarbejderne selv eller udliciteret, er det vigtigt for økonomien at have styr på (under)entrepriserne. Målgruppe: El-installatører, maskinmestre og andre med ansvar for styring af (under)entrepriser.

Læs mere

ERFA-træf: Markedsføringsret i energibranchen

Hold dig opdateret om markedsføringsretten på energiområdet til vores årlige erfa-træf. I år om aktuelle emner som f.eks. skjult reklame. Du får desuden lejlighed til at møde og lære af dine kolleger i branchen, som står over for de samme udfordringer som dig.

Læs mere
 

Bliv’ klogere på generatoranlæg

På kurset ”Bliv’ klogere på generatoranlæg” får du som leder eller montør nyttig viden, der kan optimere installation og drift af generatoranlæggene, så I kan holde en høj leveringssikkerhed uden skader for medarbejdere og materiel.

Læs mere