”Hvor skal væksten komme fra?”

Dét spørgsmål stiller de fem danske erhvervsstyrker sammen til både finansministeren, Mette Frederiksen, Peter Skaarup og erhvervsminister Brian Mikkelsen på en fælles Christiansborg-konference den 23. august 2017.

Hent dokumenter

Spørgsmålet rummer en fælles udfordring, som rækker på tværs af dansk politik, erhvervsliv og civilsamfund. For vi har alle interesse i, at Danmark fortsat er et land præget af velstand, som samtidig står sig i den internationale konkurrence.

Det sætter de fem danske erhvervsstyrker, turisme, fødevareerhverv, lægemiddelindustri, søfart og energi fokus på den 23. august til en konference på Christiansborg. Her vil de fem organisationer bag alliancen Fem Styrker for Danmark (HORESTA, Landbrug & Fødevarer, Lif, Danske Rederier og Dansk Energi) også præsentere et helt nyt magasin med alle ni partilederes og de fem styrkers top-direktørers bud på, hvor væksten og pengene skal komme fra fremover.

Finansminister Kristian Jensen (V), erhvervsminister Brian Mikkelsen (K), partiformand Mette Frederiksen (S) og gruppeformand Peter Skaarup (DF) er nogle af de centrale politikere, som på konferencen giver deres svar på spørgsmålet om fremtidens vækst og velstand.

De fem brancher giver også hver deres bud på, hvordan vi sikrer, at Danmark kan øge både vækst og velstand.