Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2016

Energiens Topmøde 2016

Hent præsentationerne fra Dansk Energis årsmøde 2016 torsdag den 9. juni i Lokomotivværkstedet i København.

Hent dokumenter

Dansk Energi var værter for Energiens Topmøde 2016, og i tre faglige spor var der fokus på følgende helt aktuelle emner: Går energien it-amok?, Skal ejerskabet adskilles – ja eller nej? Og Skal vi spare på den vedvarende energi?

Dansk Energi har på en række af dialogmøder i 1. halvår 2016 givet debatstafetten videre til politikere, kunder, myndigheder, organisationer og mange andre med målet om at skabe en energipolitik, der gavner kunderne, samfundet, energiselskaber og skaber dansk velfærd. Det mundede ud i en række anbefalinger, som Dansk Energi overrakte til energi-, forsynings- og klimaministeren på Energiens Topmøde 2016.

Blandt oplægsholderne i hovedsporet var blandt andre: Lars Christian Lilleholt, energi-, forsynings-, og klimaminister, der fortalte om, hvordan regeringen fremadrettet vil sørge for at give energien videre. Mette Frederiksen, formand for Socialdemokratiet, der indledte Energiens Topmøde med at holde åbningstalen, Bosco Artaloa, Head of Energy Technologies Industry hos World Economic Forum talte om digitalisering i energisektoren og Letha Tawney, Head of Utillity Innovation hos World Resources Institute gjorde os klogere på de globale virksomheders indtræden i energisektoren. 

Hent præsentationerne fra Energiens Topmøde 2016 og Giv Energien Videre.