Energiens Topmøde 2016Energiens Topmøde 2016

Energiens Topmøde 2016, generalforsamling og repræsentantskabsmøde

Se det færdige program og tilmeld dig Dansk Energis årsmøde 2016 torsdag den 9. juni i Lokomotivværkstedet i København. Programmet byder vanen tro på spændende oplægsholdere og interessante udstillere. Dansk Energi holder generalforsamling og repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2016 i Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center på Frederiksberg.

Tema for hovedsporet er: Giv Energien Videre, og i tre faglige spor er der fokus på følgende helt aktuelle emner: Går energien it-amok?, Skal ejerskabet adskilles – ja eller nej? Og Skal vi spare på den vedvarende energi?

Dansk Energi har på en række af dialogmøder i 1. halvår 2016 givet debatstafetten videre til politikere, kunder, myndigheder, organisationer og mange andre med målet om at skabe en energipolitik, der gavner kunderne, samfundet, energiselskaber og skaber dansk velfærd. Det vil munde ud i en række anbefalinger, som Dansk Energi vil overrække til energi-, forsynings- og klimaministeren på Energiens Topmøde 2016.

Vi kan allerede nu præsentere fire af oplægsholderne i hovedsporet: Lars Christian Lilleholt, energi-, forsynings-, og klimaminister, der vil fortælle om, hvordan regeringen fremadrettet vil sørge for at give energien videre. Mette Frederiksen, formand for Socialdemokratiet, der vil indlede Energiens Topmøde med at holde åbningstalen, Bosco Artaloa, Head of Energy Technologies Industry hos World Economic Forum taler om digitalisering i energisektoren og Vince T. van Son, direktør i Facebook for Global Data Center Energy, der vil gøre os klogere på Facebooks indtræden i energisektoren. 

Programmet bliver løbende opdateret, efterhånden som flere spændende oplægsholdere i hovedsporet og de tre faglige spor bliver bekræftet. Følg med på denne side. På dagen vil dørene blive åbnet klokken 9.00, og der være morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe med kagebord. Energiens Topmøde slutter klokken 16.30.

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående skema, og sæt kryds i kalenderen torsdag den 9. juni 2016. Prisen er kroner 2300,- eksklusive moms pr. perso

Dagsordenen til generalforsamling og repræsentantskabsmøde indeholder forslag til en ny foreningsstruktur for Dansk Energi. Der vil være behov for mere tid til at gennemføre møderne, end der har været afsat i de foregående år. Derfor bliver generalforsamling og repræsentantskabsmøde afholdt onsdag den 8. juni klokken 16-18, som er dagen før Energiens Topmøde 2016. Møderne foregår på Radisson Blu Falconer & Conference Center, Falkoner Allé 9, Frederiksberg.

Efter møderne kan medlemmer af Dansk Energi tilmelde sig en festlig middagsaften klokken 19.00 i Hansens Gamle Familiehave på Pile Allé 10-12, Frederiksberg. Prisen er kroner 620,- eksklusive moms pr. person.

På grund af stor konferenceaktivitet i København i juni er der kun få værelser ledige på byens hoteller. Det er lykkes os at reservere et antal værelser i samarbejde med Cabinn Hoteller. Bestil værelser ved at udfylde formular vedlagt som link til højre på denne side og sende den til det valgte Cabinn hotel.

Tilmelding

Deltager: