NyhedAnholt-parken

Fakta: 2025-planens energipolitiske nedjusteringer

31. august 2016

Regeringen fremlagde i går tirsdag „Helhedsplan – for et stærkere Danmark“, den såkaldte 2025-plan. Planen indeholder syv energipolitiske nedjusteringer. Få et overblik her.

Læs mere
Nyhed

Finanslovsforslag skærer forskning

31. august 2016

Forskningen i energiteknologi og –udvikling får endnu engang med sparekniven i det forslag til Finanslov, som regeringen fremlagde i går. Det er kortsigtet og harmonerer ikke med ønsket om at være supermagt på energiområdet, mener Dansk Energi.

Læs mere
 

Velstand skal skabes - før den kan fordeles

30. august 2016

Vi skal skabe rum til velstand, før vi kan fordele den. Derfor er det rigtigt set af regeringen at fokusere på at sikre virksomhederne bedre muligheder for at investere og skabe vækst. Her er det rigtigt og også godt for den grønne omstilling at flytte PSO væk fra elregningen. Med velstanden for øje kan der med fordel investeres mere i energiforskning, end finanslovsforslaget lægger op til.

Læs mere
ElbilElbil Frederiksberg Forsyning

Ti elbiler på Frederiksberg kan levere strøm til elnettet

30. august 2016

Japanske el-varevogne, italiensk ladeudstyr og amerikansk it gør Vehicle-to-grid til dansk virkelighed med globale perspektiver. Verdens første kommercielle pilotprojekt er i gang på Frederiksberg.

Læs mere
ElbilElbus

Starten er gået for elektrificering af Københavns busser

30. august 2016

To splinternye elektriske busser triller nu rundt på en af Københavns travleste busruter og giver håb om en renere fremtid.

Læs mere
 

25okt

Bestyrelsens ansvar og opgaver

Det er på én gang spændende og udfordrende at være bestyrelsesmedlem. Ethvert bestyrelsesmedlem har ansvar for, hvad selskabet gør og kan blive stillet til ansvar, hvis der er problemer. Det er derfor vigtigt, at alle bestyrelsens medlemmer kender deres pligter og bidrager aktivt til bestyrelsens arbejde og løsningen af den fælles opgave.

Læs mere