Nyhed

Ny branchedeklarering giver bedre viden om bionaturgas

20. september 2017

Nu får kunderne bedre mulighed for at vælge bionaturgas på et oplyst grundlag og forstå hvilken effekt forskellige produkter har på klimaet. Samtidig er branchedeklareringen en rettesnor for sælgerne til markedsføringen af produkterne.

Læs mere
Nyhed

Energiklagenævnet arbejder på nedsat kraft

20. september 2017

Udflytning af nævn fra København til Viborg koster på sagsbehandlingstiden. Fungerende nævnsformand appellerer til regeringen om at løse akutte udfordringer med bemandingen.

Læs mere
Nyhed

Færger bliver grønnere på el

19. september 2017

Dansk færgefart bliver grønnere og grønnere – og el er en væsentlig faktor i den udvikling. Derfor sætter Dansk Energi og Danske Rederier fokus på elektrificeringen, for derved at fremme en mere miljøvenlig drift af færger.

Læs mere
 Anholt-parken

Fremtidens energi er blågrøn

19. september 2017

Energisektoren er en stærk grundpille for hele Danmarks økonomi. Det har den været i mange år. Men over de sidste år har sektoren udviklet sig gevaldigt. Få steder kan den udvikling ses så tydeligt som i Esbjerg havn.

Læs mere
Arrangement

Fornuftig klimaindsats kræver fokus på afgifter

18. september 2017

Start med at elektrificere transport og opvarmning – og pas på med for hårde krav til landbrugssektoren, som er i hård konkurrence. Det var blandt konklusionerne, da Landbrug & Fødevarer og Dansk Energi mandag holdt fælles konference, om hvordan vi bedst når Danmarks klimamål for 2030.

Læs mere