NyhedStrømmens dag

Vi fejrer Strømmens Dag

20. januar 2017

23. januar fejrer vi for tredje gang Strømmens Dag – ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Det gør vi, fordi strøm både er en forudsætning for det liv, vi kender i dag, og fordi strømmen bliver stadig grønnere. Dermed spiller strøm også en vigtig rolle i den grønne omstilling og klimakampen.

Læs mere
Nyhed

VE-certifikatpriser i Sverige og Norge er historisk lave

23. januar 2017

Vedvarende energi har aldrig været billigere. I Sverige og Norge ses det på rekordlave priser på VE-certifikater.

Læs mere
Selskabsnyt

nef Fonden nyt medlem i Dansk Energi

23. januar 2017

nef Fonden har netop meldt sig ind i Dansk Energi og kommer med både netselskab, handelsselskab og fibervirksomhed.

Læs mere
Nyhed

Timeafregning for private lader fortsat vente på sig

20. januar 2017

Manglende afklaring af, hvordan årsafregnet solcelle-el skal håndteres i et marked med timeafregning, har længe udsat muligheden for timeafregning for privatkunder. Sagen er endnu ikke nået til ministeren, men Dansk Energi håber på en hurtig sagsbehandling, så timeafregning for private kan blive en realitet fra midten af 2017.

Læs mere
FibernetFiber på landet

Ny EU-teleregulering må ikke blive en stopklods for fiberinvesteringer i yderområder

20. januar 2017

EU-Kommissionens ønske om at fremme hurtigt bredbånd i yderområder hilses velkommen af de regionale energiselskaber. Men energiselskaberne udtrykker bekymring over EU-Kommissionens udspil til en ny teleregulering, som kan virke stik mod hensigten og spænde ben for nye investeringer – særligt i yderområder. Det skriver Dagbladet Børsen fredag. Dansk Energi opfordrer regeringen til at tage kampen op i Bruxelles, så energiselskabernes investeringslyst opretholdes.

Læs mere
Arrangement

Fra synder til frelser

Nytårskur om elektricitetens rolle i et fossiluafhængigt samfund. Kom med, når Dansk Energi inviterer til nytårskur 24. januar med fokus på, hvad elektrificering betyder for vores CO2-udledning. Vi fremlægger analyser og modeller for, hvordan vi skal opfatte stigende elforbrug i fremtiden, og diskuterer hvordan elektrificering kan bidrage til at nå Danmarks klimamål.

Læs mere
Arrangement

Bliv udstiller på Energiens Topmøde 2017

Energiens Topmøde er en unik chance for at synliggøre netop din virksomhed over for centrale aktører i den danske energisektor. Vi tilbyder vores medlemmer og samarbejdspartnere at blive udstillere ved Energiens Topmøde 2017. Du er – som udstiller – også velkommen til at deltage i dagens faglige program.

Læs mere