Nyhed

Uden elektricitet – intet supersygehus

16. august 2017

NRGi Net er i fuld gang med at etablere avanceret strømforsyning til Danmarks største hospitalsbyggeri. Alle centrale komponenter bliver doblet op, for det er et spørgsmål om liv eller død, hvis Det Nye Universitetshospital i Aarhus bliver ramt af blackout.

Læs mere
Solenergi

Solceller indtager nye farver og former

15. august 2017

Copenhagen International School i Nordhavn producerer elektricitet fra solceller, der alt efter lys, vejr og vinkler veksler i nuancer af blågrøn.

Læs mere
 Del energien

Skattefokus bør gå fra topskat til elafgift

14. august 2017

Lettelser i topskatten er ikke længere et emne i det skatteudspil, regeringen snart kommer med. Dansk Energi opfordrer til, at elafgiften i stedet kommer i fokus, da det både vil gavne den enkelte families økonomi og samfundsøkonomien.

Læs mere
Nyhed

Pia Olsen Dyhr: Danmark skal fastholde tempoet i VE-omstilling

14. august 2017

SF's partiformand går ind til efterårets forhandlinger om et nyt energiforlig med krav om, at det hidtidige tempo i omstillingen til vedvarende energi fastholdes, hvilket vil give et mål på 60 procent VE i 2030.

Læs mere
 Kabelarbejde

Fire skarpe om de forbrugerejede elselskaber

11. august 2017

De danske elselskaber er centrum for en bred debat om kundeeje og investeringer disse dage, efter Jyllands-Posten i begyndelsen af august bragte en artikelserie. Dagens Energi stiller fire skarpe spørgsmål om elselskabernes investeringer.

Læs mere
 

24aug

Elhandlerens restanceprocedure i Engrosmodellen

Hvad gør man, når kunderne ikke betaler? Har du brug for at kende reglerne for restanceproceduren for at kunne servicere jeres kunder? På kurset får du en vigtig baggrundsviden, som er en hjælp i dagligdagen til at håndtere komplicerede kundeforhold.

Læs mere
 

Intern auditering af SKS og KLS samt ledelsesevaluering

Kursus målrettet medarbejdere, der skal varetage opgaven med den interne auditering og evt. ledelsesevaluering af virksomhedens Sikkerheds Kvalitets Systemer og Kvalitets Ledelses System.

Læs mere
 

Udbud i forsyningssektoren for praktikere – lovlighed og godt købmandskab

De nye forsyningsudbudsregler udfordrer indkøberne i forsyningssektoren men åbner samtidig op for endnu smidigere indkøb for den, der tør. Samtidig er bevågenheden om indkøb i forsyningssektoren steget med opmærksomheden på de nye regelsæt og selskabernes konsolideringer med større enkeltudbud til følge. På dette heldagskursus gennemfører Dansk Energi i samarbejde med PUBLICURE Advokatfirma et praktisk orienteret kursus i udbudsretten. Det overordnede sigte er at klæde deltagerne på med et overblik over reglerne og give meget konkrete redskaber, som optimerer udbudsprocessen og letter hverdagen.

Læs mere