NyhedHacker

Målere sætter stopper for strømtyveri

8. december 2016

Det er en god nyhed, at de danske netselskaber lige nu er ved at rulle fjernaflæste målere ud til elkunder i hele landet. De nye elmålere kommer nemlig til at dæmme op for det udbredte strømtyveri, som Danmarks Radio fortæller om i dagens nyheder.

Læs mere
Nyhed

Vattenfall køber Vindstød

8. december 2016

Den svenske energimastodont Vattenfall har netop købt elhandelsvirksomheden Vindstød. Opkøbet viser, at det kan lade sig gøre at skabe en bæredygtig forretning på at sælge strøm til de danske forbrugere.

Læs mere
Intelligent EnergiLars Christian Lilleholt

Platform for Smart Energi: Sådan integreres energisystemer på tværs af sektorer

8. december 2016

En bred vifte af løsningsforslag, som, hvis de gennemføres, kan bringe Danmark et væsentligt skridt nærmere integration af energisystemer på tværs af sektorer. Det er resultatet af Platform for Smart Energis arbejde, og de blev i går overdraget til energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt. Ministeren glædede sig over et værdifuldt input fra branchen til ministeriets videre arbejde med smart energi.

Læs mere
Elbil

Danmark bagud med grøn omstilling af transporten

7. december 2016

Danmarks grønne omstilling kører i højt gear – bare ikke på transportområdet. Det skriver Information i dag. Afgifter på elbiler er en af grundene til, at vi ikke får mere af den stadigt grønnere strøm ind i transporten.

Læs mere
Nyhed

Tarif-standarder er godt nyt - næste mål er ens regningsposter

7. december 2016

Standardiserede tariffer vækker glæde blandt elhandlere. Næste hurdle er at ensrette de cirka 50 netselskabers ofte forskellige betegnelser for en lang række ydelser, og her er et standardiseringsprojekt i gang.

Læs mere
 

18jan

Konflikthåndtering - hjælp til den svære samtale

Hvordan håndterer du kunder, som er meget vrede, ubehøvlede eller kede af det? Få hjælp til at håndtere konflikter og træn dig i de svære samtaler sammen med ligesindede i trygge omgivelser. Du får også mulighed for at træne dine gensvar sammen med en professionel skuespiller, som agerer den vrede kunde.

Læs mere
ArrangementBerlin Parlament

German and Danish Energy Transitions

Does "Energiewende" rhyme with "Grøn Omstilling"? Are our policies aligned? What are the latest German trends? Join us for a discussion on the future of energy in Germany and Denmark.

Læs mere
 

Øg dit salg med klar tale

God kommunikation øger salget – lær hvordan! Arbejder du med tekniske produkter eller services? Og er du sikker på, at kunderne forstår dig, når du forsøger at sælge dit produkt til dem? Det kan nemlig være svært at kommunikere til en målgruppe, som har begrænsede forudsætninger for at forstå tekniske specifikationer, eller måske bare har meget lidt interesse for dit område.

Læs mere