NyhedStrømmens dag

Vi fejrer Strømmens Dag

20. januar 2017

23. januar fejrer vi for tredje gang Strømmens Dag – ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Det gør vi, fordi strøm både er en forudsætning for det liv, vi kender i dag, og fordi strømmen bliver stadig grønnere. Dermed spiller strøm også en vigtig rolle i den grønne omstilling og klimakampen.

Læs mere
Nyhed

Timeafregning for private lader fortsat vente på sig

20. januar 2017

Manglende afklaring af, hvordan årsafregnet solcelle-el skal håndteres i et marked med timeafregning, har længe udsat muligheden for timeafregning for privatkunder. Sagen er endnu ikke nået til ministeren, men Dansk Energi håber på en hurtig sagsbehandling, så timeafregning for private kan blive en realitet fra midten af 2017.

Læs mere
NyhedFacebook

Facebook får fynsk forsyning

19. januar 2017

IT-giganten Facebook vil etablere et 55.000 m2 stort datacenter ved Odense. Det blev officielt torsdag, hvor planerne for det nye datacenter blev præsenteret.

Læs mere
Nyhed

50 procent vedvarende energi kommer ikke af sig selv

19. januar 2017

Energiafgifter og tilskudssystemet er håndtag, der kan tages i brug for at nå regeringens mål om, at mindst 50 procent af vores energi skal være vedvarende i 2030. Det sagde ministeren på et samråd torsdag.

Læs mere
FibernetFiber på landet

Ny EU-teleregulering må ikke blive en stopklods for fiberinvesteringer i yderområder

20. januar 2017

EU-Kommissionens ønske om at fremme hurtigt bredbånd i yderområder hilses velkommen af de regionale energiselskaber. Men energiselskaberne udtrykker bekymring over EU-Kommissionens udspil til en ny teleregulering, som kan virke stik mod hensigten og spænde ben for nye investeringer – særligt i yderområder. Det skriver Dagbladet Børsen fredag. Dansk Energi opfordrer regeringen til at tage kampen op i Bruxelles, så energiselskabernes investeringslyst opretholdes.

Læs mere
Arrangement

Fra synder til frelser

Nytårskur om elektricitetens rolle i et fossiluafhængigt samfund. Kom med, når Dansk Energi inviterer til nytårskur 24. januar med fokus på, hvad elektrificering betyder for vores CO2-udledning. Vi fremlægger analyser og modeller for, hvordan vi skal opfatte stigende elforbrug i fremtiden, og diskuterer hvordan elektrificering kan bidrage til at nå Danmarks klimamål.

Læs mere
 

Øg dit salg med klar tale

God kommunikation øger salget – lær hvordan! Arbejder du med tekniske produkter eller services? Og er du sikker på, at kunderne forstår dig, når du forsøger at sælge dit produkt til dem? Det kan nemlig være svært at kommunikere til en målgruppe, som har begrænsede forudsætninger for at forstå tekniske specifikationer, eller måske bare har meget lidt interesse for dit område.

Læs mere