Energiens TopmødeEnergiens Topmøde 2017

Energiens Topmøde 2017

Kom og mød dine kolleger og bekendte i energibranchen, når Dansk Energi åbner dørene i Lokomotivværkstedet i København til en spændende dag med fokus på innovation, forretning og forskning i energi.

Dansk Energi byder velkommen til Energiens Topmøde, hvor vi samler energibranchen til debat om politik, forretning og innovation.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder åbningstalen og indleder dagen med at give et indblik i, hvordan energi skaber vækst. Dagen byder på debat om innovation i energipolitik med Lars Christian Lilleholt, energi-, forsynings- og klimaminister, og Lars Aagaard, administrerende direktør i Dansk Energi.

Samuel Leupold, koncerndirektør i DONG Energy, og Anders Runevad, administrerende direktør i Vestas vil debattere, hvordan vi tager vind-teknologien videre til næste niveau.
 
Som noget nyt inviterer Dansk Energi inden for i Bestyrelseslokalet, Laboratoriet og den Politiske Arena, hvor relevante aktører præsenterer og diskuterer balancen mellem forening og forretning i den moderne energivirksomhed, forskning og innovation i energisektoren, samt forhandling af en ny energiaftale.

Hent hele programmet.
 
Ligesom de foregående år leverer Mad Med Omtanke en lækker morgenbuffet, en god og spændende frokostbuffet, kaffe, te, vand og snacks dagen igennem, samt en let anretning til at afslutte en indholdsrig dag.
 
Sæt kryds i kalenderen torsdag den 8. juni, og tilmeld dig på formularen nedenfor.

Tilmelding

Deltager: