Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

VIDEO

EU-Parlamentarikere: Danmark skal lægge grønt pres på EU

I fællesskab løser vi klimaudfordringen bedst og mest effektivt. Sådan lyder budskabet fra flere af de danske EU-Parlamentarikere, som mener, at Danmark spiller en nøglerolle på det grønne område.

Et grønt EU gavner det danske klimamål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030 – sammenlignet med 1990. Det er hovedkonklusionen i en ny EU-rapport fra Erhvervslivets Klimaalliance, som Dansk Energi og DI står bag.

EU som grøn motor for Danmarks klimamål
Politikpapir

Med denne pjece viser Erhvervslivets Klimaalliance, hvad EU kan og skal gøre for at accelerere Danmarks klimarejse frem til 2030 og 2050 – og vi udpeger 10 indsatsområder, som den danske regering bør fokusere på i...

Udgivet
2020

I anledning af rapporten ’EU som grøn motor for Danmarks klimamål’ har vi spurgt nogle af de danske EU-parlamentarikere om, hvordan Danmark kan skubbe til EU’s grønne ambitioner, og hvordan Europa kan understøtte de danske klimamål. Se svarene.

Kira Marie Peter-Hansen, SF

 

Linea Søgaard-Lidell, Venstre

 

Morten Helveg, Radikale Venstre

 

Niels Fuglsang, Socialdemokratiet

 

Nikolaj Villumsen, Enhedslisten

 

Pernille Weiss, Konservative

Emne

Nyheder direkte i din indbakke?

Seneste nyheder